Statisticile privind cancerele la nivelul sistemului reproductiv la femei sunt îngrijorătoare. Cel mai frecvent în țara noastră se întâlnesc cancerul ovarian, cancerul de col uterin, cancerul entometrial, vaginal, vulvar, dar și altele. În orice tip de tratament, a doua părere a unui specialist este absolut esențială pentru confirmarea deciziei pacientului. Iată o șansă pe care nu trebuie să o ratezi.

Din păcate, deseori aceste tipuri de cancer sunt diagnosticate în faze deja avansate, când e mult mai greu să tratăm. Însă tehnologiile în domeniu au evoluat considerabil, atât în privința diagnosticării, cât și a tratamentelor medicale și chirurgicale.

Consultații de la specialiști de talie internațională


Pentru susținerea pacientelor diagnosticate cu cancer ginecologic, Spitalul Internațional Medpark a invitat 2 specialiști de talie internațională:

  • dr. Murat Dede, Profesor în Oncoginecologie, Chirurgie onco-ginecologică, Chirurgie robotică și
  • dr. Sinan Karaaslan, oncolog medical,

care vor oferi consultații pentru pacienții interesați să afle a 2-a opinie medicală cu privire la tactica de diagnostic și tratament.

Pacienții se vor prezenta cu următoarele documente:

  • epicriza medicală, care confirmă diagnosticul;
  • rezultatul examenului histopatologic;
  • concluzii: CT/ RMN/ PET-CT, inclusiv pelicule și CD-uri;
  • analize de sânge recente ( CA-125, Roma Score).
  • Consultațiile se vor desfășura pe data de 12 februarie 2020, la Spitalul Internațional Medpark, Chișinău, str. Andrei Doga 24.

Nu există hotare pentru sănătate!

Consultațiile oferite de specialiști de talie internațională sunt parte a programului Medpark „Sănătate fără hotare – tratamentul cazurilor grave” în care oferim asistență medicală complexă de cea mai înaltă calitate din momentul identificării problemei de sănătate până la finalizarea cu succes a tratamentelor complicate, inclusiv monitorizarea post-tratament, în țară și peste hotare. Primul acord de colaborare a fost semnat cu „Anadolu Medical Center”, afiliată spitalului american de top John Hopkins – Centrul de Excelență în Sănătate, care ocupă locul 4 la nivel global în topul spitalelor cu cea mai avansată tehnologie în radioterapia oncologică, medicina nucleară, transplantul de măduvă, chirurgia robotică etc.

Programările pentru a 2-a opinie medicală se efectuează în limita locurilor disponibile la tel. (+373) 22 40 00 40 (disponibil 24/24).

P