Domnul Gheorghe, originar din Ceadâr, este la o vârsta de 75 ani, invalid de gr.I și este în pragul disperării în situația în care se află. Nimic pe lume nu e mai trist decât să nu ai măcar un copil care ar putea să-ți fie alături, să te ajute în clipele cele mai grele. Iată ce nevoie are și cum îl puteți ajuta.

Consecințele războiului l-au făcut invalid din anii copilăriei. Trăiește modest, doar din pensia de invaliditate. Lângă el se afla soția lui care e bolnava psihic.

De nenumărate ori s-a adresat la consiliul local să-i acorde ajutor în a găsi o persoana care i-ar pregăti cel puțin o data în zi un prânz, dar fără nici un rezultat. Nimeni nu se găsește sa lucreze voluntar. Din pensie poate doar să achite facturile și să-și procure elementarele produse pentru existență.

Este în prag de iarnă. Toată speranța e în oameni de buna credință, care ar putea să-l ajute să nu se simtă singur pe lume. Nu poți fi indiferent văzând un invalid, cu lacrimi de durere pe obraji, cerând ajutorul străinilor.

Mijloacele băneşti sunt necesare pentru:

– Balon de gaz  2 ani asigurat -3200 lei md

– Produse alimentare ( cartofi, ceapă, morcov, sveclă, zahar, sare, hrișcă, orez, macaroane, conserve, ulei etc) 4500 lei md

– Petru a angaja o doamna sa pregateasca un prinz cald 2 ani – 15600 lei md

– Pentru medicamente – 1500 lei md

– Lemne de foc gata tăiate 5 cub*900 – 4500 lei md

-Consultație la un medic specialist pentru soție, să poată primi tratament (transport tur/retu) – 2000 lei md

– Pentru a dona, telefonați la numărul scurt 1555 și formați codul proiectului – 1072(Abonații MoldcellUniteMoldtelecom). *Suma unei donații este de 24 de lei.

Puteți dona și online.

– Pentru mai multe detalii sunați la 068170909

– Împreună vom ajuta mai mulți bătrâni să traiască în liniște, pace și zile fără griji!

Foto Simbol: newsromania.ro

Distribuie articolul: