După Olga Buzova, un alt celebru artist din Rusia a urcat beat pe scenă. Dacă în cazul Olgăi am putea încă să punem la îndoială că a băut un păhărel înainte de concert, aici nu avem loc de presupuneri. 

Gleb Samoylov abia de se putea ține pe picioare. Acesta este un celebru cântăreț și compozitor din Rusia. În prezent este membru al trupei The Matrixx. În trecut a făcut parte din trupa Agatha Christie.

Cântărețul s-a încumetat să urce pe scenă, chiar dacă abia mai putea să vorbească. A interpretat (dacă putem spune asta) o singură melodie și a fost coborât de pe scenă.

Câteva imagini puteți vedea în filmulețul de mai jos:

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Новости/Звезды (@sluhi)

Din păcate, acesta nu este unicul artist, care în ultima perioadă a urcă beat pe scenă. Andrei Grigoriev-Apollonov, membru al trupei – Ivanushki International, ar fi servit ceva înainte să urce pe scena festivalului Esquire Weekend.

Potrivit presei din Rusia, interpretul a uitat versurile, nu a cântat deloc pe note și a fugit de câteva ori de pe scenă (gurile rele spun că acesta mergea în culise pentru a mai bea un pahar de tărie).

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Новости/Звезды (@sluhi)

Sursa video: Sluhi/Instagram

Distribuie articolul: