Membrii formației Sunstroke Project, Serghei Ialovițchi, Anton Rogoza și Serghei Stepanov, au fost decorați astăzi de președintele Igor Dodon cu Ordine de Onoare. Șeful statului le-a mulțumit artiștilor și a spus că în finală moldovenii au trăit emoții care „ne lipseau nouă pe parcursul mai multor decenii”.

„Eu vreau să spun sincer că acele emoții pe care le-am simțit la sfârșitul săptâmânii trecute sunt ceea ce ne lipsea nouă pe parcursul mai multor decenii. Sunt sigur că marea majoritate, datorită acestor băieți, s-au simțit mândri că sunt cetățeni ai R.Moldova. Vă mulțumesc pentru aceste sentimente, ați făcut mai mult decât unii ambasadori în întreaga carieră diplomatică, ați ridicat Moldova la cel mai înalt nivel. Ați reprezentat pe cei de pe ambele maluri ale Nistrului, pe cei care vorbesc moldoveneasca, rusa, bulgara și chiar româna, unii. Pentru asta, vă mulțumesc sincer”, li s-a adresat Dodon membrilor formației Sunstroke Project.

Artiștii Serghei Ialovițchi, Anton Rogoza și Serghei Stepanov au primit Ordinul de Onoare pentru activitate prodigioasă și contribuție substanțială de promovare a RM peste hotare.

Amintim că artiștii au reprezentat țara noastră la Eurovision 2017, unde s-au clasat pe locul al treilea, cel mai înalt rezultat pe care l-a obținut R.Moldova la acest concurs muzical.

Sursa: AGORA

Foto: Facebook.com