Dmitriy Nagiev este poate unul dintre cei mai celebri prezentatori ruși, dar pe cât de celebru este, pe atât e de secretos. Acesta preferă să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor și nici nu prea oferă declarații în acest sens. Totuși, într-un interviu recent, prezentatorul a făcut o excepție. Mai multe detalii, vezi mai jos. 

Se știe că Nagiev a fost căsătorit o singură dată – cu actrița și prezentatoarea TV Alisa Sher din 1986 până în 2010. În căsătoria lor s-a născut Chiril, care acum are 30 de ani. Într-un interviu acordat lui Yurii Dudi, Dmitriy a menționat că Chiril este fiul său cel mai mare, dar a refuzat să vorbească despre copiii mai mici și mama lor. Totuși, într-un interviu recent, Nagiev a recunoscut că femeia lui iubită este alături de el de mulți ani.

„Iubita mea, care a ajuns între timp general, cu siguranță știe că eu nu m-am schimbat prea mult ca om. Eu mi-am inventat o mulțime de imagini noi, dar acasă am rămas același puști de la Grajdanka – așa se spune sectorului Grazhdansky, unde am crescut… Eu apreciez prietenia. Și am avut un mare noroc: femeia mea iubită este cel mai bun prieten al meu. În ultima vreme au apărut diverse parodii despre mine, parodii în care ego-ul meu este poziționat în prim plan. Dar în viață, asta deloc nu mă caracterizează. De asta „ponturile” sunt departe de a fi primele în lista lucrurilor fără de care Nagiev nu ar putea fi. Dragostea – iată fără de ce eu nu aș exista… Mâna iubitei mele în mâna mea, copiii – iată fără de ce eu nu aș exista”, zice el.

Dmitriy nu este de acord cu afirmația că, în linii generale, o relație necesită multă muncă, acesta spune că cei care cred că dragostea cere mult efort, nu au cunoscut ce-i dragoste.

Cine spune că dragostea e o muncă, greșește amarnic. Bătrâne, înseamnă că asta nu e dragoste. Dragostea – nu este lucru, dragostea este o stare de ușurință continuă, este înțelegere reciprocă, o completare, este yin și yang. Aceasta nu este o luptă de contradicții, dar arta de a găsi acel element care te va apropia de persoana iubită. Dacă ceva nu merge bine, atunci relația se transformă în muncă și, mai devreme sau mai târziu, dragostea dispare”, zice el.

Nagiev a explicat de ce nu vrea să-și arate relația și de ce nu se afișează cu iubit în spațiul public.

„Eu cred că un artist trebuie să fie caracterizat de faptele sale, dar nu de un posterior dezgolit… Este ușor să-mi țin  în secret viața personală, pur și simplu nu arăt nimic, asta e. Chiar dacă ies cu iubita mea la o premieră, noi pur și simplu stăm în colțuri diferite ale sălii. Nu este nimic rău sau straniu în asta, este un minus care vine o dată cu celebritatea”, spune Dmitriy.

Sursa: Spletnik.ru