Rețeaua de Hyper Farmacii sub brandul DITA, cu prețuri de depozit, se extinde cu încă o locație în sectorul Buiucani al Capitalei, mai exact, strada Ion Creangă, nr. 78. Proximate, prețuri mici, design modern și experiența deosebită de health & beauty shopping cu suportul farmaciștilor și consultanților – acestea sunt atuurile cu care Farmacia Familiei dezvoltă brandul – DITA. 

 

Și în această Hyper Farmacie, veți descoperi un sortiment mare de produse pentru sănătate, îngrijire personală, mame cu copii, optica și dispozitive medicale. La toate acestea, am pregătit pentru micii vizitatori un spațiu de joacă confortabil și sigur.

Pe parcursul lunii decembrie – ianuarie – gratuit – Consultația Oftalmologică – și suport din partea consultanților bine pregătiți în alegerea ochelarilor de vedere, lentile de calitate și accesorii optica.

În perioada 24-31 decembrie primești un cadou garantat la orice achiziție de minim 200 lei!


Te invităm să descoperi o parte din oferta cu prețuri – surpriză pe care am pregătit-o pentru tine cu ocazia deschiderii. Vă invităm să accesați site-ul nostru pentru a vedea oferta completă.