Serviciul de streaming Disney+ va lansa adaptarea modernă a desenului animat „Cenușăreasa”. Filmul va fi lansat în 2021 și va avea denumirea Sneakerella. 

Rolurile principale din film vor fi interpretate de Chosen Jacobs, cunoscut pentru filmul de groază „It”, Lexi Underwood, care a jucat în serialul TV „Fires Smoldering Everywhere”, și celebrul jucător de baschet american John Sally. Musicalul va fi regizat de Elizabeth Allen Rosenbaum.

În centrul complotului se află un tânăr. El este designer de adidași și lucrează în magazinul de pantofi al regretatei sale mame. Este nevoit să-și ascundă talentul de tatăl său vitreg și de frații vitregi. Viața lui Al se schimbă când se îndrăgostește de fiica legendarului baschetbalist și magnat sportiv, Kira și, cu ajutorul nașului său, decide să-și îndeplinească visul.

„Sneakerella va aduce un sunet vibrant și modern în povestea îndrăgită de toți, dovedind că magia este rezultatul muncii grele și al hotărârii. Viziunea unică a lui Liz Allen, chimia uimitoare dintre Lexie și Chosen, muzica incredibilă și coregrafia care sfidează gravitația vor aduce acest film la viață și vor inspira publicul de toate vârstele”, a declarat Lauren Kisilewski, vicepreședinte al filmelor originale, Disney Channel.

Sursă: glamour.ru

Distribuie articolul: