Mereu suntem în căutarea unei rețete noi pentru prânz or cină. Pentru amatorii de omletă or cei care sunt în pană de idei ce să mai gătească, recomandăm o nouă rețetă: Omletă cu șuncă și brânză.

Ingrediente:
2 ouă;
150 g de șuncă;
2 linguri de brânză rasă;
pătrunjel dupa gust;
Sare și piper dupa gust;
Ulei în cantitate necesară.

Mod de preparare:
Tăiați șunca în modul și dimensiunea dorite și tocați mărunt pătrunjelul.
Într-un castron, batem ouăle cu sare, piper și pătrunjel după gust.
Punem puțin ulei într-o tigaie și când este fierbinte turnăm ouale. Gătiți-le până se întăresc.
Adăugați șunca și brânza într-una dintre jumătățile de omletă.
În cele din urmă, îndoiți-l în mijloc și gătiți-l pe ambele părți.

Poftă bună! 

Sursa: Nutrición Saludable

Distribuie articolul: