Megan Fox nu este cunoscută doar pentru talentul ei actoricesc, dar și pentru silueta ei incredibilă. După noile apariții „fierbinți” la evenimentele mondene, actrița a dezvăluit care e dieta de slăbit strictă pe care o urmează. 

Vedeta, în vârstă de 35 de ani, a surprins recent publicul cu aparițiile sale „transparente”. Vom afla astăzi cum putem să avem și noi acele forme, ca să ne putem permite o rochie „dezbrăcată”. Dieta are la bază cinci factori și i-a fost oferită de antrenorul ei personal, Harley Pasternak.

Megan are cinci mese pe zi și antrenamente istovitoare.

Ce mănâncă Megan Fox la micul dejun?

Dieta constă, în linii generale, din mâncare japoneză, albușuri de ou, migdale, somon și smoothi-uri. Ea evită tot ceea ce este procesat și preferă să consume carbohidrați din fructe și legume. Actrița a declarat pentru E!News: „Cel mai rău lucru pe care eu îl consum zilnic, este cafeaua, o servesc o dată pe zi”.

Micul dejun este o masă importantă pentru Megan și a spus că nu o omite niciodată. Principalele alimente sunt albușurile de ou, migdale și fulgi de ovăz.

Ce mănâncă Megan Fox la prânz?

Megan se răsfață cu mâncare japoneză sau somon cu orez la prânz. Deși nu practică „cheat day” (zile în care poți mâncă tot ce îți dorești), ea mărturisește că din mâncărurile calorice o atrag pizza și torturile.

Ce mănâncă Megan Fox la gustări?

Ca una dintre cele cinci mese pe zi, Megan la gustare consumă un shake de proteine între prânz și cină, iar seara, după cină, un fruct.

Ce mănâncă vedeta la cină?

De obicei, cina constă din piept de pui cu quinoa.

Care este programul ei de antrenamente?

Megan se antrenează trei zile pe săptămână, dintre care două sunt foarte grele. Există cinci faze: un antrenament cardio de minim cinci minute, exerciții pentru partea inferioară a corpului, exerciții pentru partea superioară, apoi pentru abdomen și în cele din urmă exerciții de întindere.

Ea, de asemenea, este mare fană a pilates-ului și a spinning-ului (Spinning-ul este o activitate aerobica care se poate practica in grup sau singur, cu ajutorul unei biciclete statice și se bazează pe pedalatul ritmic, pe muzică).

Sursa: peopletalk.ru

Foto: Instagram/ Megan Fox