Mai multe personalități publice și echipe și-au anunțat participarea la Maratonul RunPink Moldova, organizat întru solidarizarea cu femeile care suferă de cancer mamar. Astăzi a anunțat că va alerga pe 14 mai la Valea Morilor și interpreta Dianna Rotaru, mereu solidară în campanii care țin de femei și cazuri sensibile.

nati vozian

Citește și: Natalia Jitaru, doctor oncolog: „Cea mai tânără pacientă, diagnosticată în țara noastră cu cancer mamar, avea doar 19 ani”

Artista și-a motivat prezența nu ca pe un act de curaj, ci drept o acțiune care vine din inimă, pentru a fi aproape de femeile care se află în suferință. Dianna Rotaru a invitat toată lumea care o admiră pe ea și-i ascultă creațiile să își rezervele puțin din timpul lor, pe 14 mai, și să vină la cursa Run Pink de la Valea Morilor. Prin achiziționarea unui bilet și simpla voastră participare puteți fi alături măcar cu sufletul de aceste femei.

Vedeți mai jos mesajul video postat de artistă pe pagina sa de Facebook:

Detalii pe pagina de Facebook a evenimentului Maratonul Run Pink Moldova

Echipa Interakt Media este pentru al doilea an consecutiv alături de acest proiect, prin mediatizarea lui, dar și prin participarea la maraton. Ne vom alătura cursei de la Valea morilor cu cel puțin 4 alergători și demonstrăm astfel că suntem alături de femeile care luptă împotriva cancerului la sân.