V-am anunțat mai devreme că Dianna Rotaru este mai nou prezentatoare TV. Artista ține bucătăria într-o emisiune culinară la ProTV Chișinău, iar pentru a susține acest nou rol, ne prezintă și o piesă de sezon, care îi vine ca o mănușă. În noua realizare muzicală, Dianna se prezintă drept bartender – cea care pregătește cocktailul și îl servește la bar. Ia vedeți despre ce cocktail e vorba.

„Noua mea melodie MONGO PONGO un cocktail muzical destinat sezonului cald primăvară-vară! Este o continuitate a hitului DALE DALE, melodie cu care m-am lansat în finala națională Eurovision Song Contest 2020. Povestea continuă cu o provocare de a prepara cea mai delicioasă băutură și anume un cocktail personalizat ce poartă numele melodiei”, a recunoscut Dianna.

„Ador să petrec timpul în bucătărie, în special când am oaspeți! De aceea, m-am gândit să inventez o băutură la desert, care să mă reprezinte. Cocktailul este dulce și aromat, compus din pulpă de ananas, căpșune, banane, sirop – la dorință, cu sau fără alcool – la alegere, lapte de cocos și gheață. Băutura este un shok de vitamine pentru fiecare copil și matur. Vasul din care se bea este un ananas decorat cu paie colorate și umbreluțe! Mulțumesc Natan pentru muzică și versuri, Master & Mix Sergiu Teacă și echipei mele de producție Dianna Rotaru Production pentru creativitate. Împreună facem hituri”, mai spune interpreta într-un comunicat dar redacției.

Precedenta melodie, „Dale, Dale”, a fost lansată de artistă în noiembrie 2019. De atunci Diana a mai avut ceva colaborări muzicale cu alte voci de la noi. Piesa DALE a fost intens promovată și peste Prut, la radio și TV. Să vedem ce răsunet va lua și „Mongo, Pongo”.