Pentru cei mai mulți copii, sărbătorile de iarnă sunt un motiv imens de bucurie. Nu toți picii, însă, apreciază eforturile părinților și reacționează în măsura așteptărilor acestora.

La fel ca fiecare părinte, Diana Ivanov își dorește ca sărbătorile să fie perfecte, iar pentru a menține magia Crăciunului în casă face eforturi mari și are așteptări pe măsură. Și, deși, toate forțele au fost mobilizate spre împlinirea unui plan bine gândit, copiii au necesitățile și planurile lor.

„Am cumpărat decorațiuni de Crăciun, am chițibușit cel mai creativ calendar advent, am făcut rost de cel mai colorat plic pentru scrisoarea lui Moș Crăciun pe care trebuia să o scrie fiul meu. Mi-am imaginat entuziasmul la văzul bradului, a luminițelor, am gândit totul până în cele mai multe detalii. Sâmbătă ne-am trezit și… Surpriză! Copiii mei nu numai că nu erau pe aceeași undă cu mine, dar ei, parcă își pusese în plan să-mi strice și mie cheful. Aha! Amuș…”, a povestit Diana Ivanov.

Încă plină de speranțe, mămica picilor nu s-a dat bătută ușor și a încercat să salveze măcar puțin din entuziasmul rămas.

Cum s-a încheiat ziua, ce a realizat într-un final despre planurile părinților, dar și despre lucrurile care contează cu adevărat, urmărește în filmulețul de mai jos: