Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz-ul românesc. Recent au sărbătorit 7 ani de iubire și, cu această ocazie, au acordat un interviu împreună presei. Ce declarații au făcut despre relația lor?

Cu toate că formează o echipă pe cinste, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu mereu au ales să își păstreze relația discretă, fără a o expune prea mult publicului. Cu toate acestea, cei doi au decis să rupă acum tăcerea și să vorbească despre cum se simt acum, după ani frumoși petrecuți împreună.

Recent, vedeta de televiziune a mărturisit faptul că relația ei cu Adrian a adunat deja 7 ani de zile. Andreea Marin s-a declarat fericită și consideră că se simte implicată într-o poveste de iubire bazată pe maturitate și înțelepciune.

„Sunt fericită să spun că iubirea noastră are acum cei 7 ani de acasă, căci atât am împlinit, eu simt că e o relație coaptă ca un măr cu obrajii roșii, matură și înțeleaptă, dar și copilăroasă în același timp, am trecut prin multe împreună și parcă acum mă simt cel mai bine în doi. Ne știm dorințele reciproc, venim cu căldură unul către altul, ne sprijinim la greu, râdem împreună cu poftă, și azi ca și odinioară, și am clădit mult umăr lângă umăr. E o încredere care s-a consolidat în timp, o potrivire și o prietenie profunde, așa simt eu, dublând iubirea exprimată prin atracție, care se poate pierde în timp, dacă nu există aceste valori pe care ea să se sprijine pe termen lung.”, a mărturisit Andreea Marin, într-un interviu viva.ro.

La rândul său, pentru Adrian Brâncoveanu faptul că a oferit un interviu împreună cu partenera sa a contat foarte mult.

„Este o experiență să împărtășim un interviu împreună! În această perioadă, suntem prinși cu activitățile profesionale, pentru că, desigur, luptăm amândoi pentru o cauză a binelui. În același timp, suntem fericiți că am petrecut sărbătorile împreună, în familie, și astfel reușim să ne susținem sentimentele ce ne leagă.”, a spus bărbatul, pentru sursa amintită.

Valorile după care se ghidează în relație

Adrian și Andreea au o serie de valori pe baza cărora și-au consolidat relația. Ce consideră ei că este cel mai important în viața de cuplu.

Să-i vrei cu adevărat binele celuilalt. Să-i fii și iubit, dar și prieten devotat. Să treci cu înțelegere și peste greutățile vieții, în doi. Nu mai au ce căuta egoismul, concurența, frustrările într-un cuplu, pentru că atunci nu are nicio șansă spre a se suda”, a spus Andreea, pentru sursa de mai sus.

„În opinia mea, respectul, comunicarea și sprijinul ar trebui să fie priorități clare în relația de cuplu. Mai mult de atât, ține de dialectica intimă dintre doi oameni, nu simt nevoia să vorbesc public mai mult despre noi doi.”, a conchis Adrian, tot pentru aceeași sursă.

Distribuie articolul: