Angelina Jolie, în vârstă de 46 de ani, a oferit în ultima perioadă mai multe motive de discuție legate de schimbările din viața ei personală. Vedeta a fost fotografiată, de câteva ori, la întâlnirile cu fostul ei soț Johnny Lee Miller, dar nu doar cu acesta. Actrița a fost văzută și cu rapperul The Weeknd. Este în sfârșit pregătită pentru o nouă relație? 

Foto: cotidianul.ro

Potrivit unui insider, după divorțul de Brad Pitt, actrița abia acum este pregătită pentru noi întâlniri.

„Acum Angelina se distrează. În viața ei nu există presiuni sau așteptări, ci doar multă bucurie. Actriței îi plac foarte mult momentele de acum, ea recuperează ceea ce a pierdut. Prietenii apropiați nu au văzut-o de mult timp atât de energică și plină de viață”, a spus sursa.

Pentru o lungă perioadă de timp aceasta nu a fost interesată de o nouă relație, deoarece a dedicat mult timp copiilor și a fost concentrată doar pe muncă. Era ocupată cu alte responsabilități.

Citește și: Încă o ieșire împreună! Angelina Jolie și The Weeknd pun gaz pe foc (Foto)

Angelina Jolie își păstrează încă viața privată în secret. Recent, a declarat în glumă că este singură, deoarece are prea multe cerințe pentru parteneri. Ce fel de relație are de fapt Jolie cu The Weeknd este un mister. Totuși, cei apropiați ai vedetei spun că ei doi sunt mai mult decât prieteni.

Foto: okmagazine.com

Comunicarea lui Jolie cu fostul ei soț Johnny Lee Miller nu este surprinzătoare. Cuplul, care a fost împreună din 1996 până în 1999, a rămas în relații bune după divorț.

Citește și: Și totuși sunt împreună? Angelina Jolie, din nou în compania fostului soț (Foto)

Foto: mirror.co.uk

Sursa: spletnik.ru 

Distribuie articolul: