Ne petrecem cea mai mare parte a timpului dedicat muncii în oficii, iată de ce este important să ne creăm un spațiu confortabil, un adevărat microclimat oportun pentru activitățile zilnice pe care le desfășurăm. Unul dintre mecanismele oportune pentru a crea un spațiu lucrativ impecabil este designul interior de oficii. Cum să transformi un oficiu într-o veritabilă carte de vizită? Află dintr-un material despre proiectul Sapico, creat de echipa de specialiști AB + Partners.

Sapico – funcționalitate, stil și originalitate

Proiectul Sapico a demarat cu scopul creării unui spațiu lucrativ cât mai funcțional. Accentul major a fost fixat exclusiv pe compartimentarea corectă a zonelor de lucru, astfel încât fiecare metru pătrat să fie exploatat corespunzător. Designul de interior utilizat este unul minimalist, cu linii bine trasate, cu o geometrie concepută minuțios, în care se pune accent pe dimensiune, pe volum. Este vizibil acest lucru și în alegerea mobilierului care îmbină organic liniile geometrice ale metalului dur cu textura caldă a lemnului.

În aceeași ordine de idei, pentru a garanta libertatea de mișcare în spațiu, s-a optat pentru crearea unui open space în centrul oficiului, ceea ce ar permite colaborarea mult mai activă între membrii echipei. Pentru a le lăsa totuși puțină intimitate, am divizat open space-ul prin intermediul unor rafturi, care pot fi folosite atât ca simplu decor, cât și ca soluție de depozitare fără a încărca zonele de lucru.

Un alt element important al proiectului este selectarea gamei cromatice, pentru că de aceasta depinde întreaga stilistică a proiectului, dar și legătura dintre oficiu și afacerea propriu-zisă. Pornind de la această idee, am mizat pe culori echilibrate, neutre și pe contrastul negru (tavanele de tip industrial), alb, gri, diluat călduros cu nuanțele de lemn nobil și cu pete de culoare oferite de plantele verzi.

Și la capitolul lumină am mers pe ideea de larghețe, de aceea avem geamuri mari, panoramice, care permit accesul iluminării naturale, iar pentru momentele când lumina naturală devine insuficientă am optat pentru corpuri de iluminat, care dau efectul fascinant de iluminare scenică.

Reiterând, ținem să menționăm că apelarea la servicii de design interior în Chișinău este un element vital pentru orice afacere care se respectă și ține la confortul angajaților și clienților săi. Echipa AB + Partners este alături de tine și afacerea ta, creând proiecte de design interior care se potrivesc businessului tău și care reflectă originalitatea activității tale.

Contactează-ne acum la nr. +373 68 13 33 37 sau la adresa Alexandru Bernardazzi, 97, iar de restul ne ocupăm noi.

AB+Partners – rafinament și stil pentru afacerea ta!

P

Distribuie articolul: