Vara bate la ușă, și probabil cei mai mulți deja își face rezervările pentru vacanța la mare sau sunt în căutarea celor mai bune destinații și eventual să prindă ultimele oferte. Dacă stați bine cu bugetul de vacanță îți vom prezenta în acest articol câteva dintre destinațiile de plajă pentru 2022. 

O plajă este întotdeauna un loc grozav pentru o vacanță relaxantă. Cu întinderi de nisip alb, ape limpezi turcoaz, palmieri care se leagănă în briza mării și o atmosferă relaxată, vacanțele la plajă sunt întotdeauna la fel de distractive fie că vă place să vă odihniți pe nisip, să faceți snorkeling în ape limpezi și calde sau să faceti sporturi acvatice interesante, o plajă oferă întotdeauna ceva pentru toată familia.

Tailanda

Un adevărat paradis de nisip alb, ape cristaline și peisaje spectaculoase, plajele tropicale din Thailanda sunt cunoscute în întreaga lume pentru frumusețea lor. Din păcate, turismul de masă a distrus unele dintre ele. Și unele dintre cele mai luxoase stațiuni ale țării, cum ar fi fenomenala stațiune Soneva Kiri, încă se laudă cu propria lor plajă privată și curată. Vremea în Thailanda este rezonabilă în cea mai mare parte a anului, deși cu siguranță este cald și ploios în timpul verii. Evitați sezonul ploios (iulie până în octombrie) cu orice preț, deoarece ploile tropicale pot fi torenţiale si riscati sa va compromiteti vacanta.

Hawaii, SUA

Pe lângă peisajele naturale uimitoare, insulele Hawaii se mândresc și cu unele dintre cele mai bune plaje din lume. Unele sunt accesibile doar cu elicopterul sau avionul cu flotor. Insulele Kauai și Maui sunt cele mai bune pentru călătorii care caută o vacanță relaxantă pe plajă. Cel mai bun moment pentru a vizita este primăvara (din aprilie până în iunie) și toamna (din septembrie până în noiembrie) acestea sunt cele mai bune anotimpuri pentru a fi în Hawaii. Iarna (din decembrie până în martie) poate fi surprinzător de umedă și înnorată.

Insulele Maldive

Aflate pe ecuator la sudul Indiei și întinzându-se pe 800 km, Maldivele sunt insulele sunt binecuvântate cu plaje uimitoare cu nisip alb, lagune albastre cristaline, faună sălbatică subacvatică incredibilă și stațiuni luxoase. Cel mai bun moment pentru a le vizita este între ianuarie și aprilie. Musonul se desfășoară din mai până în octombrie, atingând apogeul în iunie.

luna de miere in Insulele Seychelles

Insulele Seychelles

Mama Natură a fost extrem de generoasă când a creat arhipelagul Seychelles, format din 115 insule pitorești împrăștiate în Oceanul Indian, la est de Kenya. Frumusețea plajelor din Seychelles se remarcă prin plaje rafinate de nisip moale, alb ca praful, acoperite de ape turcoaz și susținute de dealuri îmbrăcate cu palmieri și stânci mari. Cel mai bun moment pentru a vizita: Seychelles este din octombrie și până în aprilie deoarece oceanele sunt foarte calme și vremea este blândă.

Sursa: lifeandtravel.ro

Distribuie articolul: