Răspândirea virusului COVID-19 a influențat activitatea companiilor și a impus o conduită specială la locurile de muncă. Întreprinderile, angajatorii și partenerii sociali au fost puternic afectați de criză, de aceea sunt nevoiți să pună în aplicare noi proceduri și practici pentru minimizarea riscului de contaminare la locul de muncă și pentru asigurarea securității și sănătății angajaților.

În această ordine de idei, specialiștii în domeniul epidemiologiei și igienei ale Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” împreună cu Misiunea Socială „Diaconia” vă invită la un webinar online de informare privind măsurile sigure și eficiente de prevenție a noului virus. Acestea vor contribui la minimalizarea riscului de contaminare, atât al angajaților companiilor, cât și al membrilor familiilor acestora.

Acest webinar își propune să ofere informații generale cu privire la:

– Modalitățile de prevenire a răspândirii COVID-19 la locul de muncă;
– Reîntoarcerea în siguranță a angajaților la locul de muncă;
– Suprimarea infectării cu virusul COVID-19.

Înscrie-te în la una dintre sesiuni:

  • 7 iulie, ora 10:00 – 11:30
  • 8 iulie, ora 15:00 – 16:30

AICI poți să te aplici la webinar. Zece participanți din cadrul webinarului vor avea posibilitatea de a beneficia de asistență individuală cu elaborarea unui plan personalizat de măsuri antiepidemice în companie.

Pandemia înseamnă şi o emergență sanitară şi socială, din acest motiv am iniţiat acest proiect. Graţie activităţilor pe care le vom derula  vom oferi şanse oamenilor care nu şi-au pierdut locul de muncă, să-l păstreze şi în perioada pandemiei. Acest demers se înscrie în preocuparea Diaconiei pentru siguranţa familiei, din acest motiv vom acorda prioritate agenţilor economici care au mulţi angajaţi şi acces limitat la servicii specializate de formare în domeniu”, spune Igor Belei, directorul Misiunii Sociale „Diaconia”

Și pentru că fiecare angajat este membrul unei familii, un loc sigur de muncă garantează siguranța copiilor, părinților și a celorlalte rude.

Securitatea financiară a familiei reduce riscul de vulnerabilitate, iar cunoașterea și respectarea măsurilor preventive la locul de muncă în condițiile actualei situații epidemiologice, fortifică sănătatea și siguranța fiecăruia.

Pentru detalii contactează 061 058 777.