EA.md este alături de cititorii săi de mai bine de 11 ani. Noi știm să ascultăm și să te înțelegem, să-ți relatăm povestea așa cum o simți tu. Specialiștii din diferite domenii ne oferă interviuri și vin cu sfaturi prețioase. Venim cu informații de actualitate, despre carieră, dezvoltare, succes, creativitate, sănătate, frumusețe, modă și nu doar. Lista poate fi lungă pentru că noi zi de zi descoperim, învățăm și împărtășim cu voi tot ce e mai bun și interesant.

 

Ana Scripnic

„Bună, sunt Ana. Am crescut odată cu EA.md.

Mă înțeleg bine cu literele și adesea facem tandeme magice în povești despre oameni ce inspiră”.

EA.md are idei faine, curaj, imaginație și oameni frumoși în spate, pe care te invităm să-i descoperi prin subiectele abordate, prin articolele publicate pentru voi.

 

 

Cristina Popov

„Sunt Cristina și nu mi-am imaginat vreodată că voi face jurnalism. Pentru mine, EA.md este calea spre descoperire, contemplare și împărtășire de emoții și povești. Îmi place ceea ce fac pentru că mă ajută să rămân fidelă lucrurilor care-mi sunt apropiate inimii.

 

 

 

 

Eugenia Ion

„Bună, sunt Eugenia. Când eram mică, parfumul mamei îmi era microfon și în camera mea se petreceau interviuri cu celebrități, pe care le cunoșteam de la televizorul alb – negru. Echipa EA.md mi-a materializat acest vis, îmi place să cunosc oameni noi, să îi ascult, să învăț ceva de la ei”.

 

 

 

Mihaela Iorgu

„Jurnalistă. Drumul meu abia începe!

Muncesc pentru a obține ce-mi doresc și scriu așa cum simt. De ce jurnalism? Pentru că nu-mi place monotonia, în schimb, ador oamenii, fotografiile, istoriile, călătoriile, podcasturile și zâmbetele”.

 

Diana Botnaru

„Jurnalistă. Tac mult și lucrez la fel de mult. 

EA sunt EU și invers, tocmai de aceea dau tot ce e mai bun pentru dezvoltarea ambelor”.

Ea.md vine să-i inspire și pe alții să cunoască și „să cucerească”.

 

 

 

Împreună aflăm ce se întâmplă #dupacortina, care este #povesteabrandului, cum ne transformăm cu #beautyfactory și dacă ne descurcăm la #probaculinara. Noi știm cum e să #FiicaEA, descoperim istorii în LiveInstagram și ne bucurăm împreună că #EAinspiră

Distribuie articolul: