EA.md este alături de cititorii săi de mai bine de 11 ani. Noi știm să ascultăm și să te înțelegem, să-ți relatăm povestea așa cum o simți tu. Specialiștii din diferite domenii ne oferă interviuri și vin cu sfaturi prețioase. Venim cu informații de actualitate, despre carieră, dezvoltare, succes, creativitate, sănătate, frumusețe, modă și nu doar. Lista poate fi lungă pentru că noi zi de zi descoperim, învățăm și împărtășim cu voi tot ce e mai bun și interesant.

„Eu sunt specialistă în Digital Marketing. Din mai 2021, am acceptat să coordonez activitatea portalului EA.md – patforma femeilor informate, ca o nouă provocare. Mi-am propus ca platforma mediatică pe care o conduc să renunțe la stereotipurile existente și să se implice într-un jurnalism social dedicat femeilor.”

Mihaela Iorgu

„Jurnalistă. Drumul meu abia începe! Muncesc pentru a obține ce-mi doresc și scriu așa cum simt. De ce jurnalism? Pentru că nu-mi place monotonia, în schimb, ador oamenii, fotografiile, istoriile, călătoriile, podcasturile și zâmbetele”.

 

Diana Botnaru

„Jurnalistă. Tac mult și lucrez la fel de mult. 

EA sunt EU și invers, tocmai de aceea dau tot ce e mai bun pentru dezvoltarea ambelor”.

Ea.md vine să-i inspire și pe alții să cunoască și „să cucerească”.

 

 

 

Împreună aflăm ce se întâmplă #dupacortina, care este #povesteabrandului, cum ne transformăm cu #beautyfactory și dacă ne descurcăm la #probaculinara. Noi știm cum e să #FiicaEA, descoperim istorii în LiveInstagram și ne bucurăm împreună că #EAinspiră

Distribuie articolul: