Ne bucurăm să știm că portalul EA.md este unul citit și apreciat de către internauți. Nu putem să nu ne împărtășim cu succesele înregistrate în luna mai pe site-ul Ea.md, vezi mai jos top 10 subiecte ale lunii și alte statistici curioase.

Cele mai citite titluri ale lunii mai

Ne bucură faptul că portalul Ea.md reușește să livreze materiale care trezesc interes în rândurile publicului. Potrivit statisticilor, iată care sunt cele 8 știri ale lunii mai care s-au dovedit a fi cele mai vizualizate și citite de către cititorii revistei online Ea.md.

1. Sergiu Obadă creează mese 3D din lemn și sticlă! Meșterul vrea să le vândă pentru a putea din nou merge (Foto)

2.  Selena Gomez, senzuală într-un bikini roșu creat chiar de ea. A vrut să-și mascheze cicatricile (Foto)

3. Sarcina a transformat-o enorm pe soția lui Ștefan Bănică! Cum arată Lavinia Pârva pe ultima sută de metri

4. Cleopatra Stratan a lansat un nou videoclip – „Chocolata”! Interpreta cântă în limba spaniolă (Video)

5.  Kate Middleton a ales cea mai sexy ținută de până acum! Ducesa a avut un șliț îndrăzneț pe picior

6. Un student moldovean a decedat în Franța: Prietenii și apropiații cer ajutor pentru repatrierea acestuia

7. Au făcut grătar sau au aruncat colacii la gunoi. Cum au sărbătorit moldovenii Paștele Blajinilor la cimitirele din țară (Foto)

8.  Inna Colbasiuc s-a căsătorit! Actrița a spus „Da” în fața ofițerului stării civile (Foto)

Un milion de afișări

O cifră frumoasă, dar și mai frumos este faptul că în spatele acestei cifre se află munca zilnică a micii, dar puternicii echipe de la Ea.md care lucrează cu drag pentru a livra cele mai interesante materiale cititorilor noștri.

Peste 520 de mii de femei ne-au citit

Ne bucurăm să vă dăm vestea că o astfel de cifră impunătoare de femei au accesat site-ul Ea.md și și-au arătat interesul pentru materialele la care lucrăm zilnic. Aceste cifre pentru luna mai nu doar că reprezintă un indiciu bun al muncii noastre, dar și un imbold spre a deveni mai buni și a livra, în continuare materiale care să trezească interesul femeilor.

Ea.md promite în continuare să vă aducă materiale interesante, interviuri și istorii de succes care merită făcute cunoscute publicului larg! 

Distribuie articolul: