Creatoarea de modă, Nadya Gudumak, vine cu o surpriză pentru persoanele care vor să înțeleagă filosofia unui stil vestimentar rafinat. Designerul a lansat un vlog (Nadya Gudumak - I NIKITA RINADI) în care va veni cu informații despre activitatea brandului creat de ea, cu sfaturi pentru cei care vor să descopere regulile de bază ale unui stil vestimentar simplu, dar nu plictisitor.

Astfel, designerul va posta pe canalul său de YouTube informații despre procesul de creație a ținutelor Nikita Rinadi, sfaturi despre noile tendințe fashion, despre secretele unui stil vestimentar rafinat, veți urmări master class-uri vestimentare și materiale video din culisele atelierului de creație al brandului NIKITA RINADI. Primul Vlog este despre cum a fost creat brandul și care este semnificația numelui acestuia.
„Cu ajutorul acestui vlog vreau să distrug stereotipurile și să introduc noi concepte fashion în lumea modei. Mai simplu, canalul YouTube va oferi informații despre ceea ce se petrece în atelierele Nikita Rinadi și cum se lucrează la lucrurile vestimentare inedite. Totodată, acest vlog va fi un fel de curs de stil pentru toate femeile. Scopul meu este să informez și să educ publicul, să vin cu ceva interesant și util pentru el”, a menționat Nadya Gudumak.
Vedeți mai sus primul episod și Abonațivă la canalul de YouTube – Nadya Gudumak – I NIKITA RINADI
P