Acum o lună, creatoarea de modă a dat o petrecere frumoasă de tip „Baby Shower” în cinstea ​​bebelușului, iar astăzi își ține odorașul în brațe și împreună cu soțul, trăiesc cele mai frumoase clipe din viața lor. În exclusivitate pentru EA.md, Nadya Gudumak a spus cum l-a numit pe băiețelul ei.

Nadya Gudumac este mai fericită ca oricând, designerul devenind mămică pentru prima dată. Aceasta a născut un băiețel perfect sănătos pe 19 august a.c. și este în culmea fericirii.

„Ne simțim foarte bine, atât eu cât și bebelușul. L-am numit Vlad (Vladislav) pe băiețel și este o dulceață mică și plăpândă care a adus în viața noastră enorm de multe emoții. Le mulțumim din suflet tuturor pentru atenție, grijă și felicitări”, a declarat pentru revista noastră Nadya Gudumak.

Precizăm că designerul s-a căsătorit cu soțul ei, Oleg Tatarciuc, în toamna anului 2017. Nadya este fondatoarea și designerului brandului de haine autohton Nikita Rinadi.

Vezi și: Designerul Nadya Gudumak: „M-aș întoarce încă o dată în această atmosfera de fericire și împlinire totală.” Vezi la ce s-a referit