Expresia „ciubotar fără ciubote” nu se admite în fashion. După ce a creat zeci de rochii splendide de mireasă pentru podiumuri, expoziții și nunți adevărate, designerul Diana Voevuțki a îmbrăcat în sfârșit o rochie de mireasă creată pentru sine!

Diana Voevuțki s-a căsătorit în acest weekend cu Mihai Șova – bărbatul alături de care formează o familie și muncește la înflorirea brandului vestimentar ARIADNA. Despre acest eveniment, designerul ne mărturisea încă în prag de sezon autumnal, când, în cadrul unui interviu, ne mărturisea:

Foarte curând, vom avea o sărbătoare a noastră – cununia religioasă. Deși am ales să organizăm un eveniment fără mult tam-taram, rochia mea va fi foarte diferită și va fi cireașa de pe tort.”

 

14563286_1484083218284895_2451354079215271852_n

14657453_1305176202840404_9120149598029108212_n

Ne-am luat inima-n dinți și am decis să îi întebăm pe miri de ce au amânat nunta timp de câțiva ani la rând.

Am început să fim împreună de când am deschis afacerea. Pentru afacere am împrumutat bani, deci nu ne-au mai rămas resurse și pentru altceva. Apoi a venit copilul, am început să participăm la prezentări de modă și a crescut numărul de comenzi.

Ne-am dorit neapărat să avem o seară, dar și o rochie deosebită. Așa că la început nu erau bani, apoi nu era timp. În schimb acum, am făcut așa cum am dorit, fără să ne limităm la dorințe sau cheltuieli. Altceva e că nu ne-am propus să avem un eveniment pompos, pentru ochii lumii, ci unul elegant. Sper ca anume asta a ieșit în final”, ne-a mărturisit creatoarea ținutelor ARIADNA.

Rochia pe care Diana și-a creat-o pentru propria nuntă chiar a întrecut toate așteptările invitaților. Designerul și-a croit o ținută de culoare azurie, în care a investit zile întregi de muncă și cca 100 de metri de stofă.

Un alt detaliu interesant este faptul că mirii și-au rugat invitații să le aducă nu flori, ci jucării moi și rechizite școlare.

„A trecut și asta! Așa cum ne-am propus, a fost o seară cu oameni sufletiști.. Am îndemnat oaspeții să aducă rechizite, pentru a le dona copiilor orfani și au acceptat! Poate pentru cineva nu e mare lucru, dar pentru noi e încă o dovadă că un gest frumos îl poți face oricând.

P.S. postarea e pentru a încuraja și pe alții să renunțe la florile care oricum sunt aruncate

P.P.S. jucăriile moi și caietele nu au încăput în cadru”, mărturisește mireasa, emoționată.

Casă de piatră și multă fericire, Diana & Mihai!

Foto: Arhiva Personală

Distribuie articolul: