E frumos și util la final de am să facem o retrospectivă a celor realizate și a lucrurilor pe care mai urmează să le continuăm. Provocată la sinceritate, designerul Diana Voevuțki nu contorizează doar rochiile superbe create, dar și lecțiile de viață deprinse din întâmplările lui 2018. Iată cu ce se laudă creatoarea de rochii și ce și-a trasat pentru anul ce vine.

Anul 2018 a fost o continuare frumoasă a anului precedent.

„Întâi de toate, am ajuns să cunosc tot mai multe persoane de calitate, persoane cu care am avut norocul să colaborez: make-up artiști și hair-stiliști cu renume, vedete pe care acum câțiva ani nici nu visam să le văd purtând creații Ariadna sau fotografi talentați. A fost un an în care mi-am făcut ordine în idei, gânduri, în viață… Am început să mă accept așa cum sunt și, odată cu asta, să înțeleg că și cei din jur mă acceptă. Ba chiar uneori mă admiră. A fost dificil pentru mine să cred că pot să fiu sursă de inspirație pentru cineva. În schimb, când realizezi acest lucru, prinzi aripi și capeți curaj. E un sentiment de nedescris!
Și, că nu cumva să uit, anume în 2018 am decis să îmi îndeplinesc un vis demult uitat: să îmi fac două mini-tatuaje. Am lăsat astfel complexele deoparte și simt că mă dezbrac încet de inhibiții. Pentru anul 2019 am alte idei deocheate”, a recunoscut designerul pentru EA.md.

Nu îmi place să pierd.

Nu îmi place să bat pasul pe loc. Dinamica e ceea ce mă caracterizează. Și, deși cei din jur îmi spun cu admirație că suntem bravo și creștem rapid, nu mă părăsește senzația că pot mai mult, că cea mai mare parte din EU-l meu sau din potențial încă e ascuns undeva foarte adînc. În schimb, știu sigur că am mereu unde să mă mișc. Devin tot mai organizată cu fiece zi și asta, cu siguranță, va da rezultate.
Un lucru pe care nu am reușit să îl bifez este să încep (în sfîrșit, după 10 ani de când am luat permisul!) să conduc. Nu pot și gata. Se pare că e o fobie de care nu pot să scap nicidecum”, ne-a mai dezvăluit Diana.

Darurile se împart de Revelion

“Crăciunul și Revelionul sunt sărbătorile care pentru mine se asociază cu familia. Nu îmi imaginez să le petrec departe de copii. Pentru că e corect să “molipsesti” copiii cu căldură. Anul asta de Crăciun am primit în dar un nou membru de familie – o pisicuța dulce, care deja a devenit, după spusele Ariadnei, șefa casei. Darurile cele mai așteptate vin de obicei la trecerea dintre ani și optam pentru calitate, decât cantitate. Împreună cu Mihai am decis demult că copiii noștri nu vor fi răsfățați cu o mulțime de daruri cu care să ne lăudăm pe internet. Moșul care vine la noi este foarte selectiv și econom, așa că alege un singur cadou din întreagă listă”, ne mai spune creatoarea de haine.

Vreau în 2019 să ajung în Paris!

“Îmi doresc și în 2019 să ne urmăm cursul. Să facem unele lucruri mai pe îndelete, dar bine. Să fac caritate mai multă decât până acum. Să pot să văd în față mea mai multe femei fericite. Să creez un site și un blog (pe care le tot “nasc” de câțiva ani). Să fac mai multe LIVE-uri utile. Să citesc. Să am o rubrică fashion la TV. Să scot colecția de rochii pe care de 3 ani nu mă hotărăsc să o aduc pe podium, de frică că nu va fi înțeleasă. Tot pentru 2019 planific să mă extind și să cresc… Sunt multe, știu.. Dar chiar cred că POT, așa că rămîne doar să reîncarc bateriile în vacanță de iarnă (care în sfîrșit, începe!), să îmi cumpăr o agendă nouă, să îmi răsuflec mânecile și să mă pun pe treabă!”, mai spune Diana Voevuțki.