Actrița nu regretă pentru nicio secundă alegerea pe care a făcut-o, cea de a părăsi Hollywood-ul. Ea spune că acum se poate bucura de liniște și discreție. 

Una dintre cele mai populare actrițe de la Hollywood, Cameron Diaz s-a retras într-un con de umbră în ultimii ani. În 2018, ea a dezvăluit că s-a retras din actorie.

Săptămâna aceasta, vedeta în vârstă de 48 de ani a revenit asupra acestui subiect în talk show-ul „Hart to Hearth”, realizat de Kevin Hart. Ea a explicat că decizia de a se retrage a survenit când a realizat că, după ce a consumat mult timp și energie în profesia sa, nu mai deținea controlul asupra vieții sale.

„Când faci ceva la un nivel foarte înalt pentru o lungă perioadă de timp, e dificil să te concentrezi doar pe un lucru”, a spus Diaz.

Când era actriță, fiecare aspect al vieții sale, era controlat de alți oameni, a mai spus Diaz: „Eu, ca ființă umană, nu eu, Cameron Diaz, căci Cameron Diaz e o mașină, dar eu, pe plan personal, spiritual, am realizat că nu mai era suficient ca o parte din mine funcționa la un nivel înalt.”

Cameron Diaz a mărturisit că, deși adoră să joace și ar putea face asta mereu, a ajuns la un punct în care nu-și poate controla anumite părți din viața ei. În plus, unii dintre oamenii care îi conduc viața nu au neapărat cele mai bune intenții, iar ea nu avea destul timp ca să-și dea seama de asta.

După ce a renunțat la actorie, Cameron Diaz s-a căsătorit cu Benji Madden. Ei au o fetiță, Raddix, născută în decembrie 2019.

Sursa: adreearaicu.ro

Foto: google.com