Îți place anansul, dar dorești să îl prepari într-un mod deosebit? Astăzi, recomandăm un mousse cremos de ananas. Ce ai nevoie?

Ingrediente
1 ananas, decojit și fără sâmburi
4 pahare americane cu apă
2 linguri de zahar
1 cutie de lapte condensat
1 cutie de crema de lapte
2 cutii de gelatină cu aromă de ananas

Modul de pregătire
Pune cele patru pahare cu apă în oală
1. Tăiați ananasul în pătrate și puneți lângă oala cu apă
2. Adăugați cele două linguri de zahăr în apa cu ananasul
3. Lăsați 5 minute
4. Gatiti ananasul si rezervati apa care a fiert cu el
5. Adăugați gelatinele în apă pentru a se dizolva
6. Pune apa cu gelatina dizolvata in blender si bate cu laptele condensat si crema de lapte

Finalizarea
7. Într-un refractar punem ananasul tocat si deasupra punem ce s-a lovit in blender
8. Dă la frigider până se întărește.

Urmăriți-ne în continuare pentru mai multe rețete.

Distribuie articolul: