În tradiția populară a românilor, floarea de siminoc e cea care poartă noroc și este pusă de fete în sân, sub pernă sau în casă la păretare. Această aroma catifelată și combinată îndrăzneț cu iasomie sambac este noua apă de toaletă de la Avon care îți va încânta simțurile până la… Maxima!

Creată pentru noblețe

Aroma încântătoare, numită sugestiv Maxima, este creată pentru a evidenția noblețea notelor de floare siminoc, cu nectarină catifelată și glorioasa iasomie sambac. Este o combinație, pe cât de gingașă, pe atât de puternică și aducătoare de noroc. Sunt arome orientale care, alături de tradiționala floare de siminoc, descoperă noi „înălțimi” pentru EA. Altfel spus: Dezvăluie maximul din tine!

 

Concepută pentru DOI

Noua apă de toaletă de la Avon are și un corespondent masculin – Maxime pentru El. Este o aromă la fel de puternică, compusă din note pătrunzătoare de Olibanum, frunze răcoritoare de mandarin și acorduri lemnoase intense. Sunt cele mai caracteristice note masculine care, combinate armonios și în doze potrivite, vor dezvălui puterea masculină în toată splendoarea ei.

 

Inspirată de celebritate

Cei mai iscusiți creatori de parfumuri au conceput cele două arome. Celebrii parfumieri Pascal Gaurin & Yves Cassar au depus toată măiestria lor în feminina Maxima, iar faimoșii Clement Gavarry și Harry Freemont au lucrat asupra lui Maxime – apa de toaletă pentru EL.

Descoperă Broșura Avon, comandă produsele și experimentează noile arome! Poți efectua comanda prin intermediul Reprezentantului Avon sau printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook Avon Moldova.

 

P