Am pregătit pentru tine o selecție de 10 evenimente de neratat, care îți vor aduce bucurie, emoție și distracție. Fie că ești pasionat de muzică, teatru, sport sau petreceri vibrante, avem câte ceva pentru fiecare. Iată recomandările noastre.


Rose Day la Castel Mimi 2024: Celebrează eleganța vinurilor rosé la pitorești Castel Mimi. Evenimentul promite o zi plină de degustări de vinuri, mâncăruri gourmet și muzică live, într-un cadru impresionant al castelului istoric. Ideal pentru iubitorii de vinuri și cei care doresc să se răsfețe.
Când? 8 iunie, ora 15:00 Unde? Castel MIMI


Pop Simfonic – Ediția de vară: Bucură-te de un concert unic unde muzica pop întâlnește sunetele orchestrei simfonice. O seară magică de vară, în care cele mai populare melodii sunt reinterpretate într-un mod inedit și captivant.
Când? 8 iunie, ora 15:00 Unde? Cetatea Tighina


Moldova vs Cipru: Trăiește emoțiile unui meci de fotbal internațional, unde echipa națională a Moldovei se confruntă cu echipa Ciprului. Un spectacol sportiv plin de adrenalină și pasiune, perfect pentru toți fanii fotbalului.
Când? 8 iunie, ora 19:00 Unde? Stadionul Zimbru


Alba ca Zăpada – Spectacol Interactiv de Animatie pentru copii: Descoperă magia poveștii “Alba ca Zăpada” într-un spectacol interactiv destinat copiilor. Ce aduce pe scenă personaje îndrăgite și momente captivante care vor încânta publicul tânăr. Ocazie perfectă pentru familii de a se bucura împreună de o experiență teatrală deosebită, plină de animație și interactivitate.
Când? 9 iunie, ora 15:00 Unde? Cinematograful Odeon


Stand-Up Lounge: Seară de comedie cu cei mai talentați comedianți locali și internaționali. Râsete garantate și o atmosferă relaxantă, perfectă pentru a te destinde și a te bucura de umor de calitate.
Când? 8 iunie, ora 19:30 Unde? Bd. Ștefan cel Mare 6


Fazanul: Un spectacol de teatru plin de umor și momente savuroase, ce aduce pe scenă povestea unui joc de cuvinte care creează situații neașteptate și comice. Ideal pentru o seară de relaxare și distracție.
Când? 8-9 iunie, ora 19:00 Unde? Teatrul Luceafărul


Mahamaya – Electronic Devices (RO): O seară dedicată muzicii electronice, cu DJ de renume care te vor purta într-o călătorie sonoră fascinantă. Ritmuri hipnotice și o atmosferă vibrantă pentru toți iubitorii de muzică electronică.
Când? 7 iunie, ora 19:00 Unde? Teatrul fără nume


Женщины без границ: Un eveniment cultural ce celebrează feminitatea și talentul femeilor, printr-o serie de spectacole artistice și dezbateri inspiraționale. Un omagiu adus femeilor puternice și creative.
Când? 8 iunie, ora 18:00
Unde? Teatrul dramatic rus de stat „A. P. Cehov”


Neon Time Party: O petrecere tematică plină de culoare și energie, unde luminile neon și muzica vibrantă creează o atmosferă de neuitat. Perfect pentru cei care iubesc să danseze și să se distreze până în zori.
Când? 8-9 iunie, ora 13:00 Unde? Neon Time


Madame Butterfly: O reprezentație de operă clasică ce aduce pe scenă povestea tragică de iubire a lui Cio-Cio-San. O seară de eleganță și emoție, cu interpretări vocale remarcabile și decoruri impresionante.
Când? 9 iunie, ora 17:00
Unde? Teatrul Național de operă și Balet “Maria Bieșu”


Street Food & Wine Festival, revine în perioada 14-16 iunie cu cea de-a V-a ediție, mai bogată în arome, gusturi și experiențe. Intrarea este gratuită! Te așteaptă multe delicii culinare, vinuri de la cei mai apreciați producători locali și un program plin de distracții.
Timp de 3 zile, începând cu ora 11:00, vino pe str. pietonală Eugen Doga să creăm împreună amintiri #yummy.
Program Street Food & Wine Festival:
● 14 iunie: Select Quartet, Manuel Riva
● 15 iunie: David Ciente
● 16 iunie: Vanotek
Nu rata ocazia de a te bucura de o experiență gastronomică unică! Aflați mai multe și hai cu noi!

Distribuie articolul: