Este momentul să îți pregătești garderoba pentru noul sezon! Iată culorile în tendință pe care să le ai în vedere. Dacă le ai deja în dulap, ești o norocoasă!

Hainele pot avea un impact pozitiv asupra stării de spirit și încrederii în sine. Purtarea hainelor în tendințe te ajută să te simți bine, așa că descoperă care sunt cele mai apreciate culori ale verii 2024 și pregătește-te să te încarci cu energie pozitivă! Mai mult, vei face furori cu ținutele tale.

Cele patru culori care se vor purta în vara anului 2024

În tendințe vor fi culorile vibrante și îndrăznețe, dar și cele pastelate și subtile. Fă alegerea în funcție de felul tău de-a fi și de stilul vestimentar! Iată care sunt cele patru culori care se vor purta în vara anului 2024!

Culoarea untului

Această nuanță deschisă de galben va fi cea mai întâlnită culoare a sezonului, anunță „BRIT+CO‟. O poți purta cu o pereche de pantaloni scurți sau lungi din denim, deoarece este o combinație reușită!

Violet

O altă culoare în tendințe este violet, iar Taylor Swift a fost cea care a promovat-o! Fie că preferi nuanța de violet închis sau lavandă, această culoare arată cel mai bine pe fuste fluide sau pe topuri.

Portocaliu

În acest sezon se poartă și portocaliul închis. Dacă urmează să participi la un eveniment, îți recomandăm să optezi pentru o rochie în această nuanță sau chiar pentru un costum, compus din pantaloni și sacou!

Albstru-deschis

La mare căutare va fi și albastrul-deschis, o nuanță care poate fi purtată cu alte elemente din denim sau cu îmbrăcăminte albă. Nu uita că albastrul-deschis are efect calmant asupra purtătorului, reduce stresul și anxietatea, așa că ai numeroase motive să îl porți!

Distribuie articolul: