Ingrediente 

4 vinete ● 2 cepe ● 500 g carne tocată de vită ● o linguriță scorțișoară ● 2 lingurițe oregano uscat ● 50 g mozzarella ● 2 linguri ulei ● 2 roșii bine coapte ● sare ● piper

Mod de preparare

Vinetele spălate se taie în două pe lung și se scoate miezul care se toacă mărunt. 2. Miezul vinetelor și ceapa cur ățată și tocată fin se călesc în ulei.

După ce s-a înmuiat ceapa, se adaugă carnea de vită, se desface cu lingura și se lasă 5 minute pe foc.

Se presară scorțișoara, oregano, sarea, piperul, se amestecă, se adaugă roșiile fără miez și se mai lasă 5 minute pe foc.

Se umplu vinetele, se dau 25 de minute la cuptor și, cu 5 minute înainte de a fi gata, se pune mozzarella. Se mai țin la cuptor câteva minute.

Sursa

Distribuie articolul: