Delia Matache, interpreta de 39, de ani și soțul ei,  Răzvan Munteanu, au împlinit 9 ani de la nunta lor. Soții au sărbătorit așa cum știu ei mai bine s-o facă și și-au organizat o nouă „lună de miere”. Cei doi au plecat într-o vacanță de cinci stele în Sicilia, dar nu singuri, ci alături de sora Deliei, Oana, dar și soțul acesteia, Răzvan.

Cea care i-a dat de gol a fost chiar mama Deliei, Gina Matache, care a rămas acasă, să aibă grijă de copiii Oanei.

„Delia a plecat în Sicilia și a luat-o și pe sora sa cu Răzvan. Așa că eu am rămas bonă. Fetele mele nu mi-au cerut sfatul niciodată. Au făcut doar ce le-a tăiat capul și după m-au anunțat și pe mine. Delia nu are nicio treabă cu banii. Când se termină, pune mâna pe telefon și sună la Răzvan să-i pună bani pe card. E risipitoare, e pe lux și opulență, mai ales cu vacanțele. Eu sunt o mamă norocoasă. Mă înțeleg cu amândoi gineri și cu cuscrele sunt prietenă la cataramă”, a declarat mama Deliei, în emisiunea „Exclusiv Vip”.


Delia Matache are 9 ani de căsnicie, însă, sarcina se lasă încă așteptată, asta în ciuda faptului că solista a declarat în repetate rânduri că își dorește copii.„Delia își dorește copil, dar se va întâmpla când a vrea Dumnezeu. Nu vreau să mă mai bag în casa ei. Mă ceartă mereu că vorbesc în numele ei”, a mai spus Gina Matache.

Foto: instagram/delia
Sursa: click.ro

Distribuie articolul: