Deja de 3 zile, sora Deliei nu mai poartă numele „Matache”, ci „Miheț”. După cununia civilă de vineri, ea și tânărul ei soț, Răzvan, s-au cununat religios ieri, în Capitala română, după care au organizat o petrecere de zile mari. Ce ținute au purtat nașa și mireasa, vedeți mai jos.

xs

Pe la amiaza zilei de ieri, Delia împărtășea deja, într-un live pe Facebook, cum are loc cununia religioasă a surorii mai mici, pentru care a acceptat să devină nășică. Pentru evenimentul de ieri, atât nașa, cât și mireasa au apelat la produsele unui designer român, Cristina Săvulescu. Creatoarea de modă a avut grijă ca dress-code-ul să corespundă stilului Great Gatsby, iar rezultatul a ieșit fenomenal.

https://www.instagram.com/p/BUpH3IvAsBZ/?taken-by=cristinasavulescu_showroom

Dacă Delia a optat pentru o rochie neagră, cu franjuri și dantelă transparentă, prima rochie a miresei a fost una de tip prințesă, decorată cu mărgele, care îi sublinia frumos linia taliei și nu-i trăda defel a doua lună de sarcină. Buchetul miresei a fost în stil minimalist, fiind compus din bujori de nuanță roz deschis.

oana

După ceremonia religioasă, oaspeții au fost așteptați la un restaurant privat din Capitala română, dotat cu terasă și decorat cu o mulțime de compoziții florale.

Pe parcursul nunții, mireasa și-a schimbat ținuta, optând pentru una mai scurtă și asta pentru dansul mirilor, care a fost filmat și a ajuns apoi și pe Instagram.

Vedeți mai multe imagini foto și video:

A post shared by Delia (@delia) on

Frumoaseleeee @oanacosanzeana @chrisadobreanu

A post shared by Delia (@delia) on

@raazvanu @oanacosanzeana

A post shared by Delia (@delia) on

A post shared by Delia (@delia) on

Foto: Instagram.com, captură video

Distribuie articolul: