Și-a întâlnit dragostea, a primit inelul, acum nu-i rămâne decât să cânte despre această minunată experiență. Carolina Gorun lansează melodia „Doar tu iubești” – o poveste despre oricine și despre fiecare. Iată ce ne spune artista despre melodie.

„Indiferent de experienţa pe care o trăieşte fiecare om în parte, mai devreme sau mai târziu, oricum întâlneşte  în viaţa sa un om mai special, unic, mai deosebit prin ceva. Prin ce anume? Prin faptul cum simţi tu că el îţi transmite emoţiile şi afecţiunea sa. E absolut firesc să-ți pară că el iubeşte altfel, adică e „nebun” în felul său… De aici vine şi denumirea piesei, pe care am ales-o pe ultima sută de metri din textul refrenului „Doar Tu Iubești””, declară pentru EA.md Carolina Gorun.

„Pentru această piesă am lucrat cu o echipă mare, doar că fiecare şi-a făcut treaba profesionist, pe segmentul său. În primul rând compozitorul piesei Iurie Bădicu, care a scris muzica și textul, Veaceslav Daniliuc care a făcut instrumentalul, Gicu Gimbir care a intervenit cu imprimarea în studio, Cristina Isacov – ședința foto”, mai povestește Carolina.

Cum s-a scris piesa

„Cu Iurie Bădicu am avut o mare plăcere să colaborez, caci este foarte talentat, atent la detalii și cu marea dorință ca textul să fie adaptat după mine și mai ales textul, să fie reprezentativ”, mai povestește interpreta. Autorul melodiei și a textului a chestionat-o serios pe artistă: „Iubesc sau nu iubesc, sunt fericită sau nefericită, „ca să nu scriu texte din pod”. În final îi mulţumesc mult pentru oportunitate”, își amintește Carolina. „Piesele trebuie să placă și artistului dar și publicului!”, e de părere interpreta, dar și echipa alături de care a lucrat.

Distribuie articolul: