Cu sifguranță că aveți cunoștințe care parcă au mai mereu noroc în dragoste. Se pare că steaua sub care s-au născut îi veghează spre succes în acest domeniu. Care sunt zodiile care nu au timp de suferințe, potrivit voxbiz.ro.

1. Taur

Femeia Taur are mare noroc în dragoste și asta pentru că știe foarte bine ceea ce își dorește și nici nu se implică în relații alături de parteneri cu care simte că nu rezonează. Astfel, aceasta preferă să aștepte până când va găsi partenerul potrivit, mai cu seamă că uneori se poate atașa repede de o persoană și nu vrea să fie dezamăgită și să sufere din dragoste.

2. Rac

Femeia Rac este o persoană foarte sensibilă, fiind recunoscută pentr acest lucru. Se implică total în relații, motiv pentru care acestea, în general, sunt relații de lungă și foarte lungă durată.

3. Fecioară

Femeia fecioară nu este nici prea romantică și nici nu face eforturi să schimbe acest lucru, însă un lucru e sigur: Are noroc cu carul în relații. Pentru asta, femeia fecioară trebuie să mulțumească naturaleții, asumării și faptului că spune încă de la început ceea ce își dorește.

4. Pești

Femeia Pești, extrem de visătoare, își proiectează relația ideală în sensul celor din filmele romantice. Chiar dacă acest lucru este exagerat, femeia pești are noroc în dragoste, pentru că preferă să vadă ceea ce este mai bun în oameni, apreciind fiecare experiență.

Dacă vă regăsiți în listă sunteți niște norocoși, dacă nu, vă faceți singuri norocul!

Sursa: voxbiz.ro.