Vedetelor le vine din ce în ce mai dificil să producă un efect wow când își fac apariția la evenimentele mondene. Acestea optează pentru ținute inedite, iar de mare ajutor le sunt, desigur, stiliștii. În acest sezon aceștia nu se concentrează pe rochii și accesorii ci pe corpul gol.

Celebritățile au organizat o adevărată paradă de ținute cu decupaje, participând la gala retailerului de modă LuisaViaRoma și a organizației UNICEF. Vedetele au demonstrat că nu au nimic de ascuns, punându-și în evidență picioarele lungi, decolteul frumos și taliile subțiri.

Așadar, Tina Kunaki a ales rochia Mônot cu decupaj în talie și fantă, iar Natasha Poly a ales modelul Dundas cu șiret. Elena Perminova a îmbrăcat o ținută Mônot – este dificil de crezut, dar nu cu mult timp în urmă, modelul a devenit mamă pentru a patra oară.O altă mamă fierbinte, Emily Ratajkowski, și-a accentuat silueta cu o rochie Vivienne Westwood. Modelul Cindy Bruna a mers mai departe decât toți – a completat ținuta cu un body decupat și colanți cu buline, „acoperind” splendoarea doar cu o pelerină lungă.

Sursa: ru.heloomahazine.com

Distribuie articolul: