Decorul pentru evenimentele de familie este mereu punctul de atracție și cel mai exploatat colț când e vorba despre poze de calitate. Acesta trebuie să fie grăitor, de calitate și perfect executat, asortându-se cu evenimentul și ocazia specială din viața organizatorilor și la un preț rezonabil. Fie că este vorba despre o nuntă, cumetrie sau aniversare – decorul cu baloane este în topul preferințelor, fiind agreat deopotrivă de cei mari și de cei mici.

Nu cunoaștem însă multe detalii despre aceste decoruri deosebite, iar specialiștii de la Cadouri Originale ne-au ajutat să vă dezvăluim câteva secrete ale decorațiilor cu baloane:

Figuri exclusive din baloane – Cadouri Originale sunt unicii din Chișinău care creează figurine și omuleți din baloane colorate. Astfel, orice personaj poate fi animat din baloane, iar clienților le este garantat un panou original pentru cumătrie.

„Pe lângă crearea panourilor și a figurinelor din baloane, mai participăm la master-clasuri de peste hotare, de unde venim de fiecare dată cu idei deosebite. Acestea ne ajută la originalitatea și la creativitatea ideilor proprii, fiind mereu în trend cu noutățile internaționale ale pieței”, ne spun creatorii decorurilor.

La o singură cumătrie se utilizează cel puțin 500 de baloane. Pare mult, însă detaliile mici, baloanele mici sunt poate cele care de cele mai multe ori dau farmec unei compoziții de acest fel. De asemenea, la fabricarea unei singure păpuși din baloane sunt utilizate în jur de 30 de baloane de diverse culori și forme.

Panoul 3D din baloane este o „găselniță” care atrage multă admirație la evenimente. Pentru o asemenea creație, individuală desigur, după gama de culori agreată, se folosesc în jur de 1100 de baloane rotunde.

„Ceea ce ne mai diferențiază este atitudinea pentru sănătatea și siguranța clienților noștri. Nu utilizăm ideile concurenților, toate decorurile noastre sunt originale și la prețuri accesibile. Noi suntem deschiși pentru orice idei năstrușnice ale clienților noștri și îi încurajăm de fiecare dată să ne „provoace” și pe noi să fim maxim creativi”, ne-au mai mărturisit cei de la Cadouri Originale.

Mai multe detalii găsești pe pagina de Facebook CadouriOriginale

Orice sărbătoare – e o mică poveste! Iar noi știm cum să creăm atmosfera acestei povești!!!
Telefon – 068424300

P