Am fi crezut că și în acest an Pomul de Crăciun al Anastasiei Volochkova urma să fie decorat cu balerine sau cu numele membrilor familiei, însă ne-am înșelat. Prim-balerina rusă a împărtășit fanilor să virtuali câteva fotografii cu felul în care arată bradul său din acest an. E deosebit și a stârnit o mulțime de curiozități în rândul internauților.

În acest an, pe lângă globulețele de culoare aurie, în Pomul de Crăciun al Anastasei Volochkova au apărut foi dintr-un caiet de note și o lebădă artificială! Cel puțin asta dă de înțeles artista, printr-o fotografie distribuită pe Instagram.

54

Anastasia recunoaște, însă, că invenția nu-i aparține:

E atât de plăcut să primești în dar, de la un om creativ, un brad cu lebădă, un brad muzical-teatral, creat de un designer!

Și dacă unii fani s-au arătat de-a dreptul impresionați de felul în care arată Pomul de Crăciun al Anastasiei, alții i-au asociat foile cu niște „ziare mototolite”. Un alt feeed-back pe care l-a primit vedeta se referă la faptul că „sărbătorile de iarnă nu sunt Halloween”, astfel că lebăda împăiată nu-și găsește nicidecum locul într-un Pom de Crăciun.

Acesta, însă, nu e unicul brad al vedetei. În curtea casei pe care și-a achiziționat-o în 2015, câțiva brazi au fost decorați și ei cu haine de sărbătoare.

ju

Foto: Instagram, wday.ru