Interpreta Andreea Bălan, în vârstă de 38 ani, și-a deschis sufletul în emisiunea FRESH by UNICA, în cadrul unui interviu sincer, în care a făcut declarații în ceea ce privește transformarea vieții ei. După ce a început anul cu o experiență spirituală în India, unde l-a cunoscut pe renumitul Sadhguru, cântăreața și-a schimbat radical viziunea asupra vieții.  Artista a vorbit și despre rolul de mamă singură, despre proiectele de viitor, dar și despre cum a înțeles că trebuie să se pună la adăpost, în urma unor pierderi financiare greu de gestionat, inițial.

Astfel, în cadrul unui interviu pentr UNICA, Andreea Bălan a declarat următoarele:

„Piedicile apar din exterior, dar depinde cum le privești tu. Când ești mai tânăr privești piedicile ca și constrângeri, și obstacole, și este totul o dramă… Vai, ce a făcut respectiva persoană! După aceea am învățat să le privesc ca pe niște lecții. Dacă mi se închide o ușă, intru pe geam, nu-i nicio problemă. Mi se închide geamul, intru pe celălalt geam. Și, în general, așa m-am ghidat în viață. Când mi s-a spus „NU”, am vrut să demonstrez că e „DA”. Mi s-a spus: „Nu ești bună!”, ba da sunt! „Nu cânți suficient!”, ba da, vă arăt că eu cânt, îmi iau band și cânt. „Nu te îmbraci nu știu cum!”, ba da, vă arăt că știu să mă și îmbrac și investesc în imagine încât să vă arăt că pot fi și stylish. Adică, întotdeauna, toate criticile și toate nu-urile m-au ambiționat să fiu mai bună. M-au ambiționat! Nu m-am lăsat pusă jos niciodată! Și fiecare experiență negativă, chiar și în partea personală, eu am luat-o ca pe o lecție. Ce pot să învăț din asta, unde am greșit. La un moment dat, în ultimii, nu știu, șapte, opt ani, am început să-mi asum că viața mea este făcută de mine și, dacă se întâmplă ceva negativ în ea, înseamnă că eu am atras acea situație prin gândurile mele și prin subconștientul meu. Pentru că am învățat despre spiritualitate, despre energie, despre puterea gândului și că noi manifestăm exact ceea ce avem în subconștient” a spus Andreea Bălan la FRESH by UNICA.

Andreea Bălan activează în spațiul public de 25 de ani. Și-a început cariera artistică de la vârsta de 13 ani. La vârsta asta, majoritatea fetițelor de seama ei se jucau cu păpușile, Andreea Bălan susținea, alături de Andreea Antonescu, concerte demne de artiști de renume. Trupa André a generat multe hituri pentru fanii lor, dar și traume și experiențe grele pentru componentele trupei. De-a lungul carierei, artista a întâlnit multe piedici și obstacole.

Andreea Bălan a fost nevoită să facă și compromisuri pentru a ajunge acolo unde și-a dorit dintotdeauna, pe culmile succesului.

Artista și-a găsit liniștea în India „Am mers în India la Sadhguru a fost un retreat foarte frumos la Institutul Isha și am avut ocazia să-l și întâlnim, și să-i și adresăm niște întrebări. Eu l-am întrebat cât este destin și cât e legea de atracție, pentru că eu cred foarte mult în legea de atracție și cred că tu ești făuritorul destinului tău și că noi atragem ceea ce suntem, nu ceea ce ne dorim neapărat.

Distribuie articolul: