Andreea Bălan și Tiberiu Argint păreau să formeze un cuplu extrem de fericit, dar se pare că lucrurile nu stau chira așa. Mai multe publicații de peste Prut susțin că cei doi și-ar fi spus adio.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au iubit timp de un an și cinci luni, însă au hotărât că este mai bine să meargă pe drumuri separate, în mare secret, în urmă cu 3 săptămâni. Nu se știe încă dacă despărțirea este una temporară sau definitivă, însă, momentan, cântăreața este din nou o femeie liberă, scrie playtech.ro

Andreea Bălan nu ar fi refuzat ideea de a îmbrăca din nou rochia de mireasă, chiar dacă a trecut printr-un divorț, însă Tiberiu Argint nu a fost bucuros de planul vedetei. Ba chiar, bărbatul nu a îmbrățișat viața de familie cu copii, iar activitățile specifice nu l-au atras.

De asemenea, acesta s-ar fi afișat des în casa Andreei Bălan, însă, atunci când venea în vizită, nu le oferea fiicelor cântăreței multă afecțiune. Vedeta i-a reproșat partenerului său toate aceste lucruri, însă certurile din ultima perioadă au dus la o ruptură între cei doi.

Se pare că interpreta avea mereu ceva de reproșat la adresa lui Tiberiu Argint, așa că bărbatul nu a fost foarte mulțumit de acest lucru, potrivit surselor publicației menționate mai sus. Aceștia au avut parte de o perioadă zbuciumată în cuplu.

Totul a culminat cu momentul în care sora lui Tiberiu Argint, Sonia Argint, i-a luat un interviu lui George Burcea, așa că artista i-ar fi spus partenerului său să nu o mai viziteze. Situația a luat o turnură neașteptată, iar aceștia au decis să se despartă.

Între timp, cei doi au șters toate fotografiile în care apăreau împreună pe rețelele de socializare, astfel că fanii au putut observa imediat că s-a întâmplat ceva în relația lor.

Deocamdată niciunul dintre ei nu a venit cu vreo declarație privind acest subiect.

Distribuie articolul: