Edward Sanda și-a anunțat participarea la America Express, sezonul 6, într-un stil romantic, transmițând un mesaj emoționant adresat soției sale, adică Cleopatra Stratan și totodată partenerei lui de echipă. Mesajul emoționant scris de cântăreț pe o rețea de socializate!

 

Admiratorii cuplului Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt curioși să vadă cum vor evolua cei doi tineri în cel mai palpitant reality show de la Antena 1, având în vedere că relația acestora a fost mereu una cât se poate de echilibrată și „sănătoasă”, fără certuri sau despărțiri.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda participă în noul sezon America Express, pe Drumul Soarelui. Cei doi și-au dorit să participe și să își testeze limitele personale, dar și ale relației lor. Iată ce a postat cântărețul pe pagina sa de Instagram!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au ales să se căsătorească de la o vârstă pe care mulți au considerat-o fragedă, însă au demonstrat până în prezent că au făcut alegerea corectă. Ce se va întâmpla însă la America Express, unde tensiunea și stresul pot atinge cote maxime? Cei doi sunt extrem de încrezători că vor trece testul cu brio, iar Edward Sanda a publicat și un mesaj sugestiv în acest sens.