Vestea că Ducii de Sussex se mută în Africa a apărul cu  aproape două luni în urmă, însă a trecut neobservată. Publicul crezând că este o informație falsă. O apropiată a Prinţesei Diana afirma că Prinţul Harry şi Meghan Markle au în plan să se mute în Africa!

Sally Morgan, un psiholog cunoscut în Marea Britanie datorită apariţiilor în emisiunile tabloide şi, totodată, apropiată a Prinţesei Diana, afirma la începutul lunii martie că Meghan Markle va mai naşte de două ori, iar ea şi Prinţul Harry vor avea două fete şi un băiat. În plus, pentru a scăpa de paparazzi, Sally afirma la acea vreme că Ducii de Sussex îşi vor cumpăra o casă în Africa, unde se vor retrage.

Informaţia potrivit cărora Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor muta în Africa face acum înconjurul lumii, deoarece jurnaliştii britanici au informaţii că peste aproximativ un an, Ducii de Sussex chiar vor părăsi Marea Britanie, iar Regina Elisabeta nu s-a opus acestui demers.

Din câte se pare, Meghan şi Harry vor locui timp de trei ani în Africa şi se vor dedica unor activităţi caritabile, vor promova Marea Britanie şi vor susţine Commonwealth-ul, urmând să îi înlocuiască pe Sir David Manning şi Lord Geidt. Deşi familia regală nu a confirmat oficial informaţia, presa britanică notează că decizia este luată şi nimeni nu o poate schimba.

Distribuie articolul: