StarNet, unul dintre liderii pe piața comunicațiilor electronice, și-a anunțat decizia de a achita integral impozitul pe venit din activitatea de întreprinzător, chiar dacă autoritățile locale au permis plata impozitului pe venit în rate. Decizia companiei de a nu amâna plățile are drept scop asigurarea unui flux continuu al contribuțiilor în bugetul de stat, pentru a-i ajuta pe toți cei care se află în prima linie de luptă împotriva virusului COVID-19.

Fiecare contribuie câte puțin

Datorită contribuțiilor financiare ale întreprinderilor mari, precum este StarNet, statul va avea posibilitatea să amelioreze impactul crizei din sectorul economic și cel al sănătății publice. Astfel, personalul medical, auxiliar, dar și toți cei din sectorul public își vor primi salariile la timp pentru munca excepțională pe care au realizat-o. 

Reprezentanții companiei consideră că, în aceste momente dificile, „suntem mai puternici dacă acționăm responsabil și în folosul întregii comunități”. Tocmai din acest motiv, îndeamnă atât persoanele juridice, cât și pe cele fizice să își onoreze plățile la timp, în limita posibilităților. 

Amintim că StarNet s-a mobilizat încă de la începutul răspândirii virusului în țară și s-a implicat activ în susținerea atât a sistemului medical, cât și a populației țării. Printre activitățile desfășurate se numără asigurarea de conexiune gratuită la internet prin Wi-Fi pentru Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii, dar și oferirea a 500 de kg de mere și apă potabilă pentru pacienții și cadrul medical de la Spitalul Republican „Timofei Moșneaga”.

 P

Distribuie articolul: