Astăzi este zi de mare sărbătoare în familia Botgros. Artiștii marchează aniversarea Lidiei Bejenaru, cea care a împlinit frumoasa vârstă de 64 de ani. De la primele ore ale dimineții, pe rețelele de socializare, interpreta de muzică populară a primit sute de mesaje de felicitare și urări de bine, iar una dintre cele mai sincere a venit chiar de la fiul său, Corneliu.

De curând, violonistul a postat pe contul său de Facebook un mesaj semnificativ, alături de care a adăugat și o imagine din arhiva de familie, realizată acum 37 de ani. În fotografie apare Nicolae Botgros, împreună cu soția sa, Lidia Bejenaru și Corneliu, pe când avea doar câțiva anișori. În scurt timp, poza a reușit să adune sute de aprecieri și comentarii din partea internauților.

„La mulți ani, scumpă Mamă! Te iubesc cât îi lumea”, a scris Corneliu.

18198507_1675114012517241_319533984764741980_n

Nici Nicolae Botgros nu a uitat să își felicite soția. Artistul a publicat și câteva imagini reprezentative, iar acum câteva ore a postat o fotografie realizată chiar astăzi, menționând că sunt în așteptarea oaspeților.

„Astăzi este ziua mea – așa se numește cântecul soției mele, Lidia Bejenaru-Botgros. Îi spunem la mulți ani din partea familiei. Să trăiești mulți ani sănătoși”, apare scris în mesajul maestrului.

Citește și: Corneliu Botgros a dat jos 10 kilograme în șase luni. Iată la ce a renunțat!

Amintim că Lidia Bejenaru s-a născut la 3 mai, 1953, în satul Țiplești, Sîngerei. În anul 1971 s-a căsătorit cu Nicolae Botgros, iar de-a lungul carierei sale de interpretă de muzică populară a scris textele pentru majoritatea cântecelor din repertoriu.

La mulți ani, distinsă Doamnă!

Foto: Facebook.com