Pe 15 august, își celebrează ziua de naștere unul dintre interpreții incluși an de an în TOP-urile Forbes Russia. Timati își sărbătorește astăzi a 34-a aniversare. Artistul și iubita sa, modelul rus Anastasia Reshetova, se află în Saint-Tropez.

Despre faptul că pleacă într-o vacanță mult așteptată, Timati se lăuda pe Instagram încă la început de august, atunci când poza într-un avion privat, care avea să-l ducă spre destinație. Rapperul a insistat ca în vacanța de două săptămâni în Franța să meargă și Anastasia – iubita sa de 21 de ani, care, potrivit unor surse, ar fi deja logodnica artistului.

Câți bani câștigă din afaceri și publicitate iubita lui Timati – modelul Anastasia Reshetova

timati

Astăzi, de ziua lui, Timati și-a surprins fanii cu un gest mai puțin așteptat: a îmbrăcat un smoching, iar, după câteva zile de antrenamente, a urcat pe o tablă de surfing cu motor, menținându-și perfect echilibrul.

Timati, despre carieră, sport și trecutul zbuciumat: „Înainte visam la un Rolls-Royce. Acum – la o tablă de surf”

Погнал отмечать )))

A post shared by Black Star (@timatiofficial) on

În ajun, a sărbătorit pe plajă, în compania unei orchestre, imnul petrecerii fiind piesa „Happy”, a lui Pharrell Williams.

Просто Хэппи…))

A post shared by Black Star (@timatiofficial) on

Nelipsite, de ziua rapperului, nu a fost nici mesajele de felicitare din Republica Dominicană, unde acum se află mama și fiica artistului.

„Timp de 2 ani nu se întâmpla nimic, iar în suflet, aveam deja un fel de grijă. Întâmplător, întorcându-mă de la serviciu, mi-am pierdut cunoștința, apoi a început să-mi fie rău din cauza mirosului de pui prăjit, pe care anterior îl adoram. Am fugit de urgență la o consultație, pentru a face analize. Pe atunci nu era ultrasonografie. Peste câteva zile a venit și rezultatul. Pe foaie, era pusă o ștampilă cu textul „identificat”. Această foaie mi-a schimbat viața și se păstrează de 34 de ani. Medicii au intuit că va fi fetiță, dar eu credeam cu tărie că voi putea să îndeplinesc dorința tatălui și a soțului meu, despre un nepot și un fiu. Apoi, timp de 9 luni, am tot așteptat. Soțul m-a adus la maternitate; nu voi uita niciodată câte griji își făcea, însă asta m-a motivat să rezist următoarele 15 ore. Când puterile ajungeau la final, un doctor înțelept mi-a zis că dacă nasc în 15 minute, va fi băiat. Atunci, mi-am deschis instantaneu a doua respirație și, peste 10 minute, mi s-a pus la piept o copie mică a soțului meu. Primul meu fiu, experimentul meu, credința mea, lacrimile și grijile mele.

Ca fiecare mamă, vreau să te bucuri de succes, sănătate și fericire. Îți mulțumesc pentru sinceritate și încredere, pentru mine sunt cele mai de preț daruri. Nu te opri, muncește mereu asupra ta și fie ca ochii Alisei să licărească mereu de mândrie și dragoste”, i-a transmis Simona Yunusova – mama rapperului.

Mama lui Timati: „Odată cu apariția Alisei, fiul meu a înflorit ca un chiparos!”

Foto: Instagram.com