De 1 iunie, zâmbetele celor mici au făcut legea la Shopping MallDova, transformând cel  mai modern centru comercial din țară într-un tărâm al copilăriei. Sute de pici voinici au trăit o zi de poveste, după ce s-au transpus în pielea personajelor preferate pictându-și fețele, au dat mâna și au făcut poze cu renumiții roboți Transformers și au urmărit cu gurile căscate cele mai impresionante trucuri de magie.

Marea zbenguială a culminat cu o „mini discotecă” la parterul Shopping MallDova, unde sărbătoriții zilei au dansat cât i-au ținut picioarele, provocându-i și pe părinți să dea în mintea copiilor. Iar ploaia de baloane i-a făcut să creadă că în lumea copilăriei orice dorință poate fi îndeplinită.

Gabriela, mic vizitator: „Ziua de 1 iunie este bucuria copiilor. Cel mai mult îmi place că în această zi copiii se distrează și au un moment important în familie.”

Ana, mic vizitator: „Am venit aici ca să sărbătoresc ziua de 1 iunie, adică ziua copiilor, și să mă bucur de ziua asta.”

Ina, mămică: „Este o zi în care încercăm să îndeplinim toate dorințele copiilor noștri.”

Rodica, mămică: „Este o zi în care faci totul pentru copilul tău și îi oferi ce este mai bun.”

Aliona, mămică: „Astăzi este foarte vesel aici, la Shopping MallDova. Au loc multe activități foarte bine organizate, interesante și distractive.”

Marea petrecere de Ziua Internațională a copiilor a devenit deja o tradiție la Shopping MallDova – singurul centru comercial de nivel european din țară, ce oferă o varietate de opțiuni de distracție pentru întreaga familie.

Natalia Rogovschii, director marketing și PR: „Suntem alături de vizitatorii noștri în fiecare zi, dar mai ales de sărbători, pentru că sărbătorile înseamnă clipe de neuitat în familie. Și de Kids Day ne-am străduit să devenim locul, cu care să fie asociate cele mai memorabile experiențe ale oaspeților noștri, în cazul dat – a celor mai mici dintre ei. Aici, la Shopping MallDova, copiii au parte de o serie de activități pe potriva intereselor lor și de o avalanșă de surprize: dansuri, personaje fantastice care vin să-i felicite, clovni, baloane, dulciuri, cu alte cuvinte, distracție pe cinste, care să le provoace cele mai frumoase emoții.”

P