De ziua Internațională a dansului vă prezentăm 5 vedete autohtone și internaționale care au practicat dansurile de mici, dar au juns într-un moment și, și-au construit o carieră în alt domeniu. 

Alexandra Shine (Goremichina). Este probabil una dintre cele ma cunoscute dansatoare de la noi, care după o carieră în domeniu și ani de experiență, s-a reprofilat. A făcut-o de nevoie. Acum câțiva ani aceasta a nimerit într-un accident rutier, iar traumele primite i-au răpit posibilitatea de rămâne în dansul profesionist. Totuși, aceasta a reușit să revină pe scenă, dar în calitate de interpretă, fiind totodată și coregrafă la mare căutare.

Inesa Voscoboinic. Nu toți știu că prezentatoarea tv a făcut dans sportiv începând cu vârsta de 6 ani, în cadrul clubului Codreanca. Aceasta a fost de şase ori campioană a Moldovei, iar în 2008 – vicecampioana României la dans sportiv.

Anastasia Volochkova. A evoluat pe marile scene de operă și balet, inclusiv Teatrul Bolshoi, iar începând cu anul 2003, când a fost concediată din cauza „formei fizice necorespunzătoare”, aceasta este implicată în diverse proiecte personale. Artista nu a renunțat la balet, dar și-a încercat norocul în calitate de model, prezentatoare și actriță.

Thalia. Este o actriță și cântăreață, autoare și femeie de afaceri de origine mexicană, iar cu mulți ani înainte să devină „regina telenovelelor”, aceasta a studiat baletul și gimnastica.

Nu mulți cunosc acest lucru, dar Jennifer Lopez a ajuns pe scenă nu în calitate de interpretă ci de… dansatoare. Artista a evoluat în această calitate timp de patru ani, iar după multă muncă a reușit să se lanseze în muzică și film, devenind astăzi cel mai bine plătit intertainer latino, în SUA.

Sursa foto: Google.com

Video: Youtube.com

Distribuie articolul: