Jurnalista Natalia Morari a împlinit 36 de ani, iar colegii de muncă au decis să nu rateze ocazia și să-i facă o farsă care să se soldeze cu o surpriză frumoasă pentru omagiată. Cum și ce i-au organizat aceștia a povestit chiar ea într-o postare de pe Instagram.

Poate că Natalia s-a așteptat de la colegii de birou la o surpriză, la o felicitare și urări frumoase, dar ceea ce au făcut ei chiar a surprins-o. Ce plan au pus la cale și despre realizarea desăvârșită a acestuia a istorisit chiar jurnalista pe pagina ei de Instagram.

„- Natalia, te rog urgent să mergem la montaj. Avem un «ЧП»! – a fost primul lucru pe care l-am auzit azi dimineața, pășind pragul TV8.MD.

Ce s-a mai întâmplat?!

Dinu și Costea au depus cereri de demisie, n-avem cu cine monta știri. – „S-o-nceput”, – a fost primul meu gând, după revenire din vacanță. – Ok, dar hai după ședință. Avem acum ședință săptămânală!

Te rog, Natalia, n-avem cu cine monta! Arde! Trebuie să discuți cu ei, – („Doamne, unde-i Zen-ul meu, de ce nu am rămas în vacanță”, – astfel de gânduri treceau prin capul meu).

***

Și iată așa m-am ales cu o surpriză din partea întregii echipe TV8, care a răsărit din întuneric în drumul meu spre montaj🙈😂

***

Oameni buni, alegeți-vă bine echipa cu care lucrați😂 Ei vă pot garanta nivelul necesar al cortizolului și al adrenalinei, plus tensiunea ridicată și la 36 de ani!

Familia TV8, vă mulțumesc, vă iubesc, dar haideți fără cereri de demisie măcar până-n 2021😂😭”, scrie Natalia în postarea făcută după ce și-a revenit de la o astfel de surpriză.

Ulterior, jurnalista le-a arătat internauților că a primit de la colegi și un buchet frumos de lalele însoțit de un tort cu o figurină care ar reprezenta-o pe Natalia îmbrăcată în supereroină.

Îi urăm și noi Nataliei un sincer la mulți ani, cu multe realizări frumoase!

Sursa foto: Instagram