Cu toții îl așteptăm pe Moșul, de la mic la mare. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Poșta Moldovei livrează bucurii chiar la ușa copiilor tăi. Surprinde-ți micuții cu un dar mai deosebit de Crăciun, comandând livrarea lui cu Poșta Moldovei. „Spiridușul lui Moș Crăciun, la tine acasă” va veni și va aduce bucuria întregii familii.

Această campanie are drept scop manifestarea solidarității Poștei Moldovei vis-a-vis de toți copiii în vederea realizării lucrurilor frumoase și a faptelor bune, dăruindu-le astfel amintiri memorabile în spiritul sărbătorilor de iarnă și emoția descoperirii unui cadou sub bradul de Crăciun.

Poșta Moldovei oferă posibilitatea tuturor părinților, bunicilor, rudelor să solicite livrarea propriilor daruri pentru cei dragi, inclusiv pentru oricare alți copii. Și pentru ca supriza să fie una reușită și să depășească așteptările părinților și ale copiilor, spiridușii noștri vor fi echipați în costume de Moș Crăciun și vor porni spre destinatari cu mașini special decorate. Astfel, darurile aduse la Poșta Moldovei vor fi oferite sub formă de poveste, impresionându-i pe cei mici și voinici.

Tot ce trebuie să faceți este să respectați următoarele condiții:

  • Se plasează comanda la numărul de telefon 078 824 000 .
  • Se indică datele destinatarului (nume/prenume; nr. telefon; adresa de livrare);
  • Se indică datele expeditorului ( nume/prenume; nr. telefon);
  • Se solicită data și ora de livrare a comenzii;
  • Se achită taxa de livrare.

De asemenea, darurile pot fi aduse la cel mai apropiat oficiu poștal din municipiul Chișinău, unde vor fi preluate de curierii noștri și livrate la data, ora și adresa indicată.

Campania „Spiridușul lui Moș Crăciun” se va încheia pe 15 ianuarie.

De sărbători, să facem copiii mai fericiți!

P