Se pare că fiica actorului Gheorghe Grâu vrea să facă din asta o tradiție, aceasta vizitând Moldova pentru a doua vară consecutiv. Actrița este în relații foarte bune cu rudele din partea mamei sale, dar și cu fratele și sora sa.

Unul dintre cele mai importante motive de a vizita Chișinăul, înainte de a pleca în SUA unde este stabilită cu traiul, este ziua de naștere a bunelului său, care peste o lună v-a împlini onorabila vârsta de 80 de ani. Leanka Grâu a distribuit o imagine emoționantă cu acesta. „Am revenit în Moldova pentru a-mi revedea bunicul iubit. În acest an el va împlini 80 de ani. Este o mare bucurie să fiu iubită necondiționat”, a adăugat artista.

De asemenea, Leanka și-a revăzut fratele și sora, Ion și Veronica, cu care a făcut cunoștință abia vara trecută. Cei trei frați și-au organizat o ieșire în oraș, iar actrița s-a făcut cu un mic cadou din partea lor, o poză comună într-o ramă foto. „Ce poate fi mai frumos decât să îți revezi sora și fratele”, a scris emoționată Leanka.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Leanka Grâu este mândră de originile sale moldovenești: „Familia este cea mai importantă.”