Deși nu este în cele mai bune relații cu acesta, fiica actorului Gheorghe Grâu nu ascunde faptul că este parțial moldoveancă. Ba mai mult, Leanka Grâu este mândră de originile sale.

Datorită celei mai noi funcții pe rețelele de socializare, care permite urmăritorilor să pună diverse întrebări, Leanka Grâu a dezvăluit mai multe lucruri curioase despre ea. La una dintre întrebările adresate actriței aceasta a răspuns cu o imagine reprezentativă pentru Moldova. Aceasta a fost întrebată despre proveniența numelui său, iar răspunsul ei a fost: „Este un nume moldovenesc. Acolo de unde vine familia mea.”. Pe noi ne-a emoționat răspunsul ei.

Aceasta a mai mărturisit că familia este cea mai importantă, constituind o bază, în timp ce cariera este mișcarea înainte, spre viitor.

Amintim că Leanka Grâu este fiica mai mare a actorului Gheorghe Grâu și a actriței ruse Stella Vladimirovna Ilnițkaia. În prezent Leanka este stabilită împreună cu soțul și fiul său de șapte ani, în Statele Unite.

Sursa foto: Instagram

Vezi și: Leanka Grâu, mai fericită ca oricând! Fiica actorului Gheorghe Grâu aniversează 8 ani de căsătorie cu Mihail Vainberg

Distribuie articolul: