O femeie din Bender a refuzat să meargă la biroul de înregistrare și a ajuns la spital cu un picior rupt și o comoție cerebrală. Doamna a fost rănită de iubitul ei, în vârstă de 49 de ani. Cearta, pe care nimic nu o prevestea, s-a petrecut în seara zilei de 15 septembrie în Bender.

O femeie în vârstă de 45 de ani s-a întors acasă de la serviciu unde o aștepta o cină romantică și plină de alcool. Desertul era o cerere în căsătorie (după 9 ani de relație), conform Știri.md cu referire la gagauzinfo.md.

Doamna nu a apreciat impulsul nobil al alesului ei. Aceasta a refuzat categoric să se căsătorească, menționând că este pregătită să fie cu el, dar fără inel și fără oficiu de stare civilă.

Bărbatul a devenit indignat, înjurând și insultând. Prietena a ripostat. În consecință, cuplul s-au certat și apoi s-au bătut. Femeia s-a lovit la cap și și-a pierdut cunoștința timp de aproximativ 10 minute.

În dată ce s-a trezit, femeia a simțit o durere puternică în picior, iar lângă ea cu un prosop umed se afla bărbatul, încercând să o ajute.

“Mireasa” a refuzat serviciile acestuia, l-a alungat pe agresor chemând forțele de ordine și medicii. Aceștia din urmă au diagnosticat victima cu o fractură la glezna stângă și un traumatism cranian închis. Pacientul a refuzat să fie spitalizat.

Acum, în locul problemelor de nuntă, femeia urmează un tratament. Alesul ei a depus mărturie în cadrul anchetei. Pe lângă chinul iubirii neîmpărtășite, el se confruntă cu răspunderea penală.

Distribuie articolul: